Vaca de Elvetia

Un blog de tot rasu’

Politisti Prosti

CAPRA

Ma scuzati de pleonasmul facut in titlu…cand spun politist se sub intelege ca e si prost si invers,cand spun prost ma gandesc la politis,bine treaba e discutabila cand spun prost mai pot intelege si blonda.

Asa sa trecem la subiect. Pe site-ul Antena 3 am citit un artciol care suna cam asa: „Politia nigeriana retine o capra pentru tentativa de jaf armat” 😐

Defapt putem spune ca intreg poporul nigerian este „politist” deoarece ei au prins capra (animalul nu pozitia) spunand prostilor politistilor ca capra virgula este de fapt un hot care planuia sa fure un autoturism Mazda .Tipii aia ori erau crita ori erau adusi din padure ori au convietuit cu nenea Harry Potter,altfel nu imi pot explica acest lucru. Bine bine tipii erau pe campii dar politistii? Deci inca o dovada ca politistii sunt prosti :-P.

Grupul de oameni spun ca hotul ar fi folosit magia neagra pentru a scapa de politie(de necrezut). Purtatoru’ de cuvant al politiei spune ca capra virgula se afla in custodia politiei (poate pana se plictiseste „hotu” sa manance doar iarba)

03/03/2009 - Posted by | 1

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu